Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πόσα πληρώνεται ο κ. Προβόπουλος;


Φυσικά ο γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Καρχιμάκης, είναι ο τελευταίος που δικαιούται δια να ομιλεί για τέτοια θέματα, αλλά θα πρέπει να αναφέρουμε τα στοιχεία που έδωσε χθες στη δημοσιότητα για τον επικεφαλής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γ. Προβόπουλο. Τον κεντρικό τραπεζίτη όλων των κυβερνήσεων, όπως αποδεικνύεται καθώς ο κόσμος χάνεται αλλά αυτός παραμένει σταθερός στη θέση του.
Σύμφωνα λοιπόν με τον κ. Καρχιμάκη, ο μισθός του κ. Προβόπουλου μάλλον ξεπερνά τις 25.000 ευρώ το μήνα και ζητά να μάθει περισσότερα για τις αμοιβές του.
Όπως ανέφερε ο πρώην βουλευτής στο twitter:

«Ποιό είναι το αστρονομικό ποσό που φθάνουν οι αμοιβές του κεντρικού τραπεζίτη της χώρας μέσα στην κρίση; Μπορεί ο κεντρικός τραπεζίτης της χώρας να απαντήσει ποιο είναι το συνολικό ύψος των αμοιβών του και τι μειώσεις έχει υποστεί; όταν η μεγάλη πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών δοκιμάζεται. Ποιός είναι ο συμβολισμός που εκπέμπει σε μια κοινωνία που ζορίζεται και αγανακτεί;
Είναι πάνω απο 24-25 χιλιάδες ευρώ τον μήνα η κάτω; χώρια τα συμβούλια, επιτροπές, κάρτες, έξοδα παράστασης και πιθανές λοιπές παροχές. Αναμένουμε».
Θα πρέπει λοιπόν να απαντήσει ο κ. Προβόπουλος ποια είναι η αμοιβή του προκειμένου να μην υπάρχουν σκιές. Διότι αν παίρνει πάνω από 300.000 ευρώ το χρόνο όταν όλοι συζητάμε πως δεν θα κοπούν μισθοί και συντάξεις, τότε έχουμε να κάνουμε με σκάνδαλο, διαχρονικό και διακομματικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου