Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Ένταξη στα μητρώα επιμορφωτών όλων των ΠΕΚ


1ο Π.Ε.Κ. Αθήνας
Σύμφωνα με την υπ. αριθ. 10587/14-12-2012 ΥΑ (ΦΕΚ3347/14-12-2012, τεύχος Β),  το 1ο Π.Ε.Κ. Αθήνας, ως φορέας υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ, απευθύνει πρόσκληση σε Ειδικούς Επιστήμονες, μέλη Διδακτικού - Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ή Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΠ)  των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ), σχολικούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης  καθώς και   σε άλλους δημοσίους υπαλλήλους και  ιδιώτες που έχουν τα απαιτούμενα επιστημονικά και διδακτικά προσόντα προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις για να ενταχθούν σε Μητρώο Επιμορφωτών/τριών, το οποίο θα δημιουργηθεί ανά θεματική ενότητα, από το 1ο Π.Ε.Κ. Αθήνας.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://1pek-athin.att.sch.gr

Σύμφωνα με την υπ. αριθ. 10587/14-12-2012 ΥΑ (ΦΕΚ3347/14-12-2012, τεύχος Β),  το 2ο Π.Ε.Κ. Αθήνας, ως φορέας υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ, απευθύνει πρόσκληση σε Ειδικούς Επιστήμονες, μέλη Διδακτικού - Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ή Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΠ) των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ), σχολικούς συμβούλους , εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης  καθώς και σε άλλους δημοσίους υπαλλήλους και  ιδιώτες που έχουν τα απαιτούμενα επιστημονικά και διδακτικά προσόντα προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις για να ενταχθούν σε Μητρώο Επιμορφωτών/τριών, το οποίο θα δημιουργηθεί ανά θεματική ενότητα, από το 2ο Π.Ε.Κ. Αθήνας.
3ο ΠΕΚ Αθήνας
Το 3ο ΠΕΚ Αθήνας προκηρύσσει τη δημιουργία Μητρώου Επιμορφωτών προκειμένου να υλοποιηθεί η Α' και η B' Φάση Επιμόρφωσης των Εκπαιδευτικών των Πράξεων: «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».
Περισσότερες πληροφορίες στο http://3pek.att.sch.gr.
1ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης
Tο Συντονιστικό Συμβούλιο του 1ου ΠΕΚ Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό δημόσιο, απευθύνει πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαιτούμενα επιστημονικά και διδακτικά προσόντα, να υποβάλουν αίτηση προκειμένου ενταχθούν στο Μητρώο Επιμορφωτών/τριών το οποίο θα δημιουργηθεί ανά θεματική ενότητα από το 1ο ΠΕΚ Θεσσαλονίκης.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://1pek.thess.sch.gr
Π.Ε.Κ. Καβάλας
Το Π.Ε.Κ. Καβάλας καλεί όσους επιθυμούν να ενταχθούν στο Μητρώο Επιμορφωτών για την υλοποίηση επιμόρφωσης Α΄ και Β΄ Φάσης των Πράξεων: «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ, να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους από 28/01/2013 έως 08/02/2013.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://pek-kaval.kav.sch.gr.
ΠΕΚ Κοζάνης
Το Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Κοζάνης στα πλαίσια της υλοποίησης επιμόρφωσης Α' και Β' φάσης των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» στο πλαίσιο των αξόνων προτεραιότητας 1, 2 και 3 αντίστοιχα του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση» καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο Μητρώο Επιμορφωτών του ΠΕΚ Κοζάνης, να συμπληρώσουν την αίτηση και να αποστείλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά από 24/01/2013 έως 11/02/2013.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://pek.koz.sch.gr.
Π.Ε.Κ. Λαμίας
Το Π.Ε.Κ. Λαμίας, ως φορέας υλοποίησης των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» του ΕΣΠΑ, απευθύνει πρόσκληση σε Ειδικούς Επιστήμονες, μέλη Διδακτικού - Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ή Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΠ)  των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ), σχολικούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης  καθώς και  σε άλλους δημοσίους υπαλλήλους και  ιδιώτες που έχουν τα απαιτούμενα επιστημονικά και διδακτικά προσόντα προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις για να ενταχθούν σε Μητρώο Επιμορφωτών/τριών, το οποίο θα δημιουργηθεί ανά θεματική ενότητα, από το Π.Ε.Κ. Λαμίας.
Περισσότερες πληροφορίες στο peklamias.gr.
ΠΕΚ Λάρισας
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση», που συγχρηματοδοτούνται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο και το ελληνικό δημόσιο, του ΠΕΚ Λάρισας.
Περισσότερες πληροφορίες στο http://pek-laris.lar.sch.gr
Π.Ε.Κ. Μυτιλήνης
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο μητρώο επιμορφωτών στο πλαίσιο των Πράξεων «Πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές ανάγκες» των Αξόνων Προτεραιότητας 1, 2 και 3 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση».
Το  Π.Ε.Κ. Μυτιλήνης απευθύνει την παρούσα πρόσκληση σε Ειδικούς Επιστήμονες, μέλη Διδακτικού - Ερευνητικού Προσωπικού (ΔΕΠ) ή Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΠ) των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΑΕΙ), σχολικούς συμβούλους, εκπαιδευτικούς της δημόσιας εκπαίδευσης  καθώς και σε άλλους δημοσίους υπαλλήλους και ιδιώτες που έχουν τα απαιτούμενα επιστημονικά και διδακτικά προσόντα προκειμένου να υποβάλουν αιτήσεις για να ενταχθούν σε Μητρώο Επιμορφωτών/τριών, το οποίο θα δημιουργηθεί ανά θεματική ενότητα, από το Π.Ε.Κ. Μυτιλήνης.
Περισσότερες πληροφορίες στο pek.les.sch.gr.
ΠΕΚ Πειραιά
Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για ένταξη στο Μητρώο Επιμορφωτών-Α και Β΄ Φάση Προγράμματος εξειδικευμένης εκπ/κής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπ/κές ανάγκες του ΠΕΚ Πειραιά. 
Αιτήσεις από 25/12013 έως 20/2/2013 (ηλεκτρονικά).
Περισσότερες πληροφορίες στο http://pek-peiraia.att.sch.gr.

διορισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου