Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Νεοχώρι Υπάτης: Διαρρήκτες μαγείρεψαν σε σπίτια!


Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός της διάρρηξης 40 σπιτιών στο Νεοχώρι Υπάτης, το οποίο ήταν αποκλεισμένο λόγω του χιονιά και της έντονης κακοκαιρίας και οι κάτοικοι το είχαν εγκαταλείψει!

Οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες βρέθηκαν την Κυριακή στο χωριό για να διαπιστώσουν τις ζημιές στα σπίτια τους αλλά διαπίστωσαν κάτι άλλο… χειρότερο! Σε όλα τα σπίτια είχαν μπει διαρρήκτες!

Οι εικόνες που αντίκρισαν οι περισσότεροι από αυτούς ήταν απογοητευτικές! Κατεστραμμένες πόρτες, ανάστατα σπίτια, κλάπηκαν κυνηγετικά όπλα και λάπτοπ!


Την περασμένη Τετάρτη μηχάνημα της Περιφέρειας άνοιξε τον δρόμο για το Νεοχώρι και συνεργεία της ΔΕΗ βρέθηκαν εκεί για να αποκαταστήσουν τις βλάβες!

Το Σάββατο οι πρώτοι κάτοικοι άρχισαν να καταφθάνουν και τρομαγμένοι διαπίστωσαν τα ανοιχτά σπίτια τους και ειδοποίησαν την αστυνομία! Κανείς δεν ξέρει ούτε πόσοι ήταν, ούτε ποιοι ήταν!

Εικάζεται ότι οι δράστες έμειναν στο χωριό από την Πέμπτη μέχρι το βράδυ της Παρασκευής!

Ωστόσο, οι αδίστακτοι διαρρήκτες δεν αρκέστηκαν στις καταστροφές των σπιτιών αλλά χρησιμοποίησαν και τα σπίτια για διανυκτέρευση!!!

Κοιμήθηκαν εκεί, μαγείρεψαν μακαρόνια, έφαγαν γλυκά, αλλά προφανώς έφυγαν κακήν κακώς αφού άφησαν πίσω τους γάντια, ρούχα, παπούτσια, μια θήκη από όπλο και ένα ζευγάρι κιάλια!
Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου