Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Οργανωθείτε

Κάποιος πρέπει να τους συντονίσει εκεί στην κυβέρνηση και να μην κάνουν λάθη που κοστίζουν. Και δε λέμε μόνο επικοινωνιακά αλλά και ουσίας. Δεν έχει περάσει ούτε μήνας από την ορκωμοσία και κάποιοι «σέρνονται». Δε μπορεί σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή, που η κοινωνία βράζει, που οι απολύσεις είναι προ των πυλών και ο κόσμος δε βλέπει διεξόδους, η κυβέρνηση να βάζει απανωτά αυτογκόλ, δίνοντας πλεονέκτημα στον ΣΥΡΙΖΑ.
Σκεφτείτε μόνο τι έχει γίνει σε λίγες ημέρες.
Φτιάχνεται ο Κώδικας Φορολογίας Εισοδήματος και μόλις κατατίθεται αντιλαμβάνονται ότι έκαναν… λάθος για την παρακράτηση φόρου και το παίρνουν πίσω. Αφού τους κρέμασαν στα «μανταλάκια» προηγουμένως.
Βράζει ο τόπος με τη διαθεσιμότητα, ο κόσμος είναι στους δρόμους, κι όμως, κάπoι βάζουν μια ρύθμιση που εξαιρεί από την κινητικότητα τους συνεργάτες των υπουργών. Μόλις γίνεται η αποκάλυψη, αφού τίποτε μένει κρυφό, το παίρνουν πίσω άρον άρον.

Αποκαλύπτειτο antinews το σκάνδαλο με το Μέγαρο Μουσικής, κι ενώ μαθαίνουμε ότι θα πάει υπό διαχείριση του Δημοσίου, τελικά γίνεται στροφή 180 μοιρών, βρίσκονται μερικά εκατομμύρια για να μη βάλει λουκέτο και η ρεμούλα συνεχίζεται. Ενώ οι «υπεύθυνοι» του Μεγάρου λένε ότι τα 230 και πλέον εκατομμύρια σε δάνεια θα τα πληρώσουμε εμείς τα κορόιδα.
Για να μην πούμε για την απίστευτη προχειρότητα που στήθηκε η υπόθεση της ΕΡΤ όπου ξαφνικά βλέπουμε ασπρόμαυρες ελληνικές ταινίες, κάνουν μηνύσεις οι δημιουργοί τους γιατί δεν ρωτήθηκαν ενώ την Παρασκευή το βράδυ είδαμε αίφνης ζωντανή συναυλία από το προαύλιο του Ραδιομεγάρου.
Ή να μην πούμε για το μπάχαλο με τις αποδείξεις. Θα μαζεύουμε, δε θα μαζεύουμε, θα μας δίνουν μπόνους, δε θα μας δίνουν; Μαδάμε κι εμείς τη μαργαρίτα για να μάθουμε.
Και ξαφνικά, επίσης, μέσα στο πολυνομοσχέδιο χωρίς  να έχει καμιά σχέση, μπαίνει τροπολογία για τη χρησιμοποίηση των δύο πρωθυπουργικών αεροσκαφών και από άλλα στελέχη της κυβέρνησης. Μάλιστα, λέγεται ότι τον τελευταίο καιρό πολλά στελέχη είχαν καταθέσει αιτήματα για ταξίδια με το Εμπραέρ, λες και δεν μπορούν να πάνε με το αεροπλάνο της γραμμής. Θέλουν το πρωθυπουργικό διότι κάποιοι ξέχασαν τη σεμνότητα που πρέπει να τους διακρίνει σε χαλεπούς καιρούς.
Κάπου πρέπει να σταματήσει το ρεσιτάλ γκαφών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου