Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου αποδείχθηκε μικρή!

Πολύ μικρή αποδείχθηκε τελικά η αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου, αφού οι γυναίκες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Υποψήφιου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χρήστου Σταϊκούρα, δεν χωρούσαν κυριολεκτικά μέσα στην αίθουσα!!!

Ο κ. Χρήστος Σταϊκούρας, αφού εξέρφρασε την ευγνωμοσύνη του για την μεγάλη αυτή ανταπόρκριση και εμπιστοσύνη προς το προσωπό του,  υπογράμμισε τον ιδιαίτερο ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη πραγματικότητα και παρουσίασε τις προγραμματικές θέσεις της Νέας Δημοκρατίας για τη στήριξη της οικογένειας και της μητρότητας, επικεντρώθηκε στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και στο διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου.


Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι  «διανύουμε μια περίοδο πρωτόγνωρης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.Κύρια χαρακτηριστικά της είναι η βαθιά και παρατεταμένη ύφεση, η διόγκωση της ανεργίας, η κατακόρυφη πτώση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών, οι ρωγμές του κοινωνικού ιστού.
Για την τρέχουσα κατάσταση, οι ευθύνες της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ υπό τον κ. Παπανδρέου και τον κ. Βενιζέλο είναι τεράστιες.
Φούσκωσε με πράξεις και παραλείψεις της το έλλειμμα το 2009. Έστελνε λανθασμένα και αντιφατικά μηνύματα στις αγορές. Αναφέρονταν απαξιωτικά για τη χώρα, το κύρος και την αξιοπιστία της, με δυσμενείς επιπτώσεις για την δανειοληπτική της ικανότητα. Άργησε να πάρει μέτρα. Δεν δανείστηκε έγκαιρα τα αναγκαία ποσά για να καλύψει τις δανειακές ανάγκες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου