Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Καταγγελία ΔΑΠ- ΝΔΦΚ κατά του Προέδρου του ΤΕΙ Λαμίας



Η ΔΑΠ ,παράταξη που στο παρελθόν στήριζε  τον -ακόμη-πρόεδρο του ΤΕΙ Λαμίας κ.Καρκάνη , αλλά εσχάτως παρακείμενο στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του ΠΑΣΟΚ, εξαπολύει δριμεία επίθεση εναντίον του.
Βέβαια οι  πιθανές πολιτικές πιρουέτες του  κ.Καρκάνη  ποσώς ενδιαφέρουν τους πολίτες όμως η καταγγελία της ΔΑΠ μπορεί να αποτελέσει στοιχείο αξιολόγησης των έργων  και ημερών του κ.προέδρου και πιθανόν  νεα διερεύνιση της από πλευράς εισαγγελικών αρχών. 

Η ανακοίνωση αναφέρει
Με θλίψη παρακολουθήσαμε την χθεσινοβραδυνή συνέντευξη του κυρίου Καρκάνη σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό να «κλαίγεται» οτι το ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ πλέον τα βγάζει πέρα πολύ δύσκολα στα οικονομικά και αναγκάζεται να κάνει μηνιαίο προϋπολογισμό.
Τέτοιου είδους ενέργειες έχουν ως σκοπό να ρίξουν στάχτη στα μάτια όλης της ακαδημαϊκής κοινότητας.
Τον ρόλο του προέδρου του ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ τον έπαιξε πολύ καλά, ως πιστός ενδολοδόχος της κυρίας Διαμαντοπούλου, όταν χρειάστηκε, σαμποτάροντας τις καταλήψεις του περασμένου Σεπτεμβρίου καθώς και στην διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη μελών συμβουλίου
(που ουσιαστικά επικύρωνε με αυτόν τον τρόπο τον νέο νόμο).
Όποιος θέλει μπορεί να ανατρέξει και στις αντίστοιχες δηλώσεις του στο ίδιο κανάλι.
Οπότε τώρα γιατί κλαίγεται όταν ο ίδιος πριν λίγους μήνες έκανε το παν για να γίνει το ΤΕΙ ΛΑΜΙΑΣ ένα από τα λίγα ιδρύματα που εφαρμόζεται ο νέος Νόμος με μόνη χαρακτηριστική δικαιολογία την οικονομική βιωσιμότητα του ιδρύματος και τώρα μόνο αυτό δεν κατάφερε.
Πιστεύουμε πως εξαρχείς ο κύριος Καρκάνης γνώριζε καλά την κατάσταση στην οποία θα οδηγούμασταν αλλά για λόγους που μόνο αυτός γνωρίζει ήθελε να γίνει αρεστός στο υπουργείο.
Του ευχόμαστε καλή πολιτική σταδιοδρομία και του προτείνουμε από τώρα να Παραιτηθεί και να αφήσει να αναλάβει την διοίκηση του ιδρύματος άνθρωποι που το νοιάζονται και που επιθυμούν το ΤΕΙ να παραμείνει στην Λαμία. Επίσης ζητούμε από τα νεοεκλεγέντα μέλη του συμβουλίου ΤΕΙ στην άμεση μελλοντική άσκηση των καθηκόντων τους να μην έχουν ως κύριο μέλημα τους την έγκριση οδοιπορικών για δήθεν συνέδρια αλλά να διεκδικήσουν τα όσα ανήκουν και πρέπει να δοθούν στο ίδρυμα της Λαμίας και κυρίως να μην αφήσουν να γίνει μεταφορά του ΤΕΙ σε άλλη πόλη.
                                                                
                                                                                                        Με εκτίμηση
                                                                                                        ΔΑΠ-ΝΔΦΚ
Πηγή:lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου