Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Τσίπρας και Καμμένος δίνουν «φιλί ζωής» στο ΠΑΣΟΚ















Ο κ. Αντώνης Σαμαράς κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν έχει σχέδιο.
«Είναι πρόθυμο να κάνει τα πάντα-κι αυτά και τα άλλα και τα ακριβώς αντίθετα- είναι πρόθυμο να πει τα πάντα. Και “λεφτά υπάρχουν” τη μία, και… “δεν υπάρχουν γιατί μαζί τα φάγαμε την άλλη” - αλλά σχέδιο δεν είχε. Ούτε σήμερα έχει», είπε ο κ. Σαμαράς.
«Το ΠΑΣΟΚ δεν έχει ούτε συνέπεια. Κάθε τόσο έλεγαν ότι μας «έσωσαν» ή θα μας «σώσουν». Και τα γεγονότα τους διέψευδαν. Ποιος να τους πιστέψει πια; Δεν υπάρχει κανένας! Ούτε στην Ελλάδα, ούτε έξω από την Ελλάδα», προσέθεσε ο ίδιος.
«Χθες ακόμα και ο κ. Σημίτης αναγνώρισε δημόσια, ότι το Μνημόνιο του 2010 δεν μπορούσε να επιτύχει, ακόμα και σε μια χώρα πολύ πιο ισχυρή από την Ελλάδα. Μόνο που αυτό η δική μας η Παράταξη το είχε προβλέψει από την πρώτη στιγμή», σημείωσε ο κ. Σαμαράς.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ και τους Ανεξάρτητους Έλληνες ότι στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ.«Τσίπρας και Καμμένος μαζί να θέλουν να δώσουν φιλί ζωής, ασυλία στο ΠΑΣΟΚ που γκρεμίζεται» είπε.

Αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή μίλησε για «κούφιο» πατριωτισμό. «Όσοι πουλάνε κούφιο πατριωτισμό χαιρετάνε ναζιστικά, δεν αγαπούν την πατρίδα - "ψαρεύουν στα θολά νερά"! Όσοι φορούν ναζιστικά σύμβολα, όσοι θαυμάζουν τους ναζί, δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Δεν είναι πατριώτες. Είναι εχθροί της πατρίδας», είπε με έμφαση.
Και συνέχισε: «Να θυμάστε ο πατριωτισμός είναι αγάπη για την πατρίδα. Και ο πατριωτισμός ενώνει! Οι κραυγές των φιλοναζί είναι μίσος προς όλους. Κι αυτό σκοτώνει! Και τον πατριωτισμό και την πατρίδα…Εσείς οι Κρητικοί πριν 71 χρόνια πετσοκόψατε τους Ναζί όταν εισέβαλαν στη νησί. Τώρα θα διώξετε και τους οπαδούς των ναζί που θέλουν να πατήσουν και στην Κρήτη. Γιατί οι Κρητικοί ξέρετε ότι η Πατρίδα και η Δημοκρατία πάνε μαζί. Δεν χωρίζονται! Κι όποιος χωρίζει αυτά τα δύο. Είναι εχθρός και των δύο! Είναι εχθρός της πατρίδας. Όπως είναι και εχθρός της Δημοκρατίας».
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου