Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Σαμαράς: Πρέπει να κρατήσουμε τους νέους στην Ελλάδα




Την αυτοπεποίθηση ότι η ΝΔ μπορεί να αλλάξει την ψυχολογία του καταρρακωμένου, από τα συνεχόμενα μέτρα λιτότητας, Έλληνα εξέφρασε ο πρόεδρος του κόμματος από το Εργατικό Κέντρο Αλμυρού στον Βόλο.
«Αυτό μπορεί να το πετύχει μονάχα μία παράταξη, η οποία έχει για σημαία της και η οποία ελπίζει μόνο σε μία λέξη: Τη λέξη Ανάπτυξη», δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη διάρκεια συνομιλιών με εκπροσώπους των Εμπορικών Επιμελητηρίων της περιοχής
της Μαγνησίας όπου βρέθηκε επειδή όπως τόνισε ήθελε ακούσει τα προβλήματα «που ακουμπάνε τον απλό αγρότη, μέχρι τον επιχειρηματία, ο οποίος δεν βλέπει κανέναν λόγο πλέον να επενδύει σε μία περιοχή που οι φόροι είναι δυσβάσταχτοι, που το κράτος εντείνει αντί να απαλλάσσει τον επενδυτή από τη γραφειοκρατία».
Ο Αντώνης Σαμαράς επισήμανε ότι στην Ελλάδα έχουμε το παγκόσμιο ρεκόρ να διώχνουμε τους επενδυτές και δεσμεύτηκε ότι η ΝΔ μπορεί να αλλάξει την κατάσταση προς το καλύτερο: «είμαστε υποχρεωμένοι να ξαναβάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, να απενοχοποιήσουμε την επιχειρηματικότητα, να είμαστε κοντά στον εργαζόμενο, χωρίς να κάνουμε ακρότητες, όπως ήταν οι οριζόντιες περικοπές στις συντάξεις. Να μπορούμε δίνουμε στο Έλληνα εργαζόμενο την ευκαιρία πραγματικά να αποδώσει εδώ πέρα στον τόπο του, γιατί διαφορετικά τα νέα τα παιδιά θα φύγουνε στο εξωτερικό. Και θα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει».
Ο πρόεδρος της ΝΔ επισκέφτηκε επίσης 111η Πτέρυγα Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας στη Νέα Αγχίαλο και την 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών όπου τόνισε πως «δεν παραμελούμε την 'Αμυνα, εμπιστευόμαστε, δεν προσβάλλουμε τους ανθρώπους που την υπηρετούν. 'Αλλωστε, πατριωτισμός σημαίνει πάνω απ' όλα αξιοπρέπεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου