Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Λυκουρέντζος: «Εξεταστική επιτροπή για ποιο λόγο μπήκαμε στο ΔΝΤ»


Ο υπ. βουλευτής Αρκαδίας και Γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Λυκουρέντζος μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον realfm, μεταξύ άλλων τόνισε:
-Το 2004 όταν έγινε η εξεταστική επιτροπή, όλα αυτά είχαν βγει και είχαν ειπωθεί. Δεν τύχαμε της φιλοξενίας των ΜΜΕ για όλα αυτά τα ζητήματα τότε. Αυτά που αναφέρονται στην υπόθεση που εμπλέκεται ο κ. Τσοχατζόπουλος έχουν αποκαλυφθεί από τότε αλλά μας λοιδορούσαν. Μας έλεγαν λασπολόγους και συκοφάντες.
-Δεν μπορούμε να κυβερνήσουμε μαζί ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ και ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ. Δεν γίνεται να κυβερνήσουμε μαζί εμείς που θέλουμε την φιλελευθεροποίηση της οικονομίας και την ανάπτυξη
με αυτούς που ήταν στα λιμάνια για να διώξουν τους Κινέζους, μ’ αυτούς που ήθελαν να κρατικοποιήσουν και πάλι την Ολυμπιακή.
Ο κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο επικεφαλής των μπουκαδόρων στην ΔΕΗ και κατάφεραν τον καλύτερο μάνατζερ τον κ. Αθανασόπουλο να φύγει κακήν κακώς.
-Το ΠΑΣΟΚ θέλει να κυβερνήσει με κόμματα της Αριστεράς, όπως δήλωσαν σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις κορυφαία του στελέχη. Εκεί ανήκουν. Στην λογική του κρατισμού, στην διαχείριση της μιζέριας και της φτώχειας του κράτους, δεν εμπιστεύονται την ιδιωτική πρωτοβουλία και την οικονομία της αγοράς.
-Θα υπάρξει εξεταστική επιτροπή για ποιο λόγο μπήκαμε στο ΔΝΤ και ποιος ευθύνεται. Το γεγονός ότι ήταν ειλημμένη απόφαση, να πάμε στο ΔΝΤ από τον Γ. Παπανδρέου, δεν αμφισβητείται από τα γεγονότα και τα στοιχεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου