Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Λαμία Πανεπιστήμιο: Έλαμψαν δια της απουσίας τους!

Άδειες καρέκλες στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου...Έχουν αφήσει ΜΟΝΟΥΣ τους φοιτητές να αγωνίζονται...

Την Παρασκευή στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου στη Λαμία, με πρωτοβουλία των φοιτητών, πραγματοποιήθηκε ανοιχτή συζήτηση με θέμα "Συντονισμός Ενεργειών για την Εξασφάλιση της βιωσιμότητας του Τμήματος Πληροφορικής με Εφαρμογές στη Βιοϊατρική".

Όπως μας ενημέρωσαν οι ίδιοι οι φοιτητές, ενώ είχαν κληθεί όλοι οι παράγοντες και οι φορείς του τόπου, παραβρέθηκαν μόνο οι παρακάτω:


Ο κ. Γεώργιος Κοτρωνιάς Δήμαρχος Λαμιέων, ο Πατέρας Νεόφυτος εκπρόσωπος τουΣεβασμιότατου Μητροπολίτη Φθιώτιδας κ.κ. Νικολάου, ο Θεόδωρος Παπαγεωργίου εκπρόσωπος του Βουλευτή Ν.Δ. Φθιώτιδας κ. Χρήστου Σταϊκούρα, ο κ. Χρήστος Φουσέκης μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΚΕ, η κα. Ελένη Μακρή Περιφερειακή Σύμβουλος της Μείζονος Μειοψηφίας Φθιώτιδας και ο κ. Απόστολος Καραναστάσης Πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Φθιώτιδας,

Οι παραπάνω μίλησαν στους φοιτητές του τμήματος και στους παρευρισκομένους και έδειξαν το ενδιαφέρουν τους και την ανησυχία τους για το μέλλον του Πανεπιστημίου.

Όλοι οι υπόλοιποι έλαμψαν δια της απουσίας τους, παρά τις συνεχείς εκκλήσεις των φοιτητών, (κάθε μέρα στους δρόμους της Λαμίας),που εκφράζουν την έντονη ανησυχία τους για το κλείσιμο του Πανεπιστημίου που δρομολογείται από το υπουργείο.

Είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου