Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Ένταση έξω απ' το ΟΑΚΑ καθώς η Αστυνομία έψαχνε για το πανώ των φίλων του ΠΑΟ!!!


Καλά δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με την ανάρτηση πανό κατά της κυβέρνησης στα ελληνικά γήπεδα. Το σκηνικό ξεκίνησε χθες στο ΟΑΚΑ όταν κάποιοι αγανακτισμένοι πολίτες που φυσικά έχουν το δικαίωμα να είναι και φίλαθλοι, σήκωσαν ένα πανό που έγραφε πολιτικοί λαμόγια, θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων κ.λπ. Μάλιστα, κάποιοι έβγαλαν και συνθήματα κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.

Ο διαιτητής, προφανώς γιατί είχε πάρει άνωθεν εντολές, διέκοψε το ματς και δε θα το ξεκινούσε αν δεν κατέβαινε το πανό κι αν δεν σταματούσαν τα συνθήματα. Τελικά έτσι έγινε, η Ασφάλεια έψαχνε αυτόν που σήκωσε το  πανό και του κράτησε τα στοιχεία μήπως, άκουσον άκουσον, ήθελε κάποιος βουλευτής να υποβάλει μήνυση.
Το ίδιο σκηνικό στήθηκε και σε αρκετά ματς της Κυριακής με άλλους διαιτητές να διακόπτουν κι άλλους να μην ασχολούνται.
Και το ερώτημα είναι αν απαγορεύεται να εκδηλώνουν την οργή τους στα γήπεδα οι φίλαθλοι που… τυχαίνει να είναι Έλληνες πολίτες οι οποίοι έχουν πληγεί από τα οικονομικά μέτρα. Αυτό τους πείραξε στην κυβέρνηση; Δεν ακούνε κάθε μέρα στους δρόμους τι βρίσιμο πέφτει και τους πείραξαν οι φίλαθλοι; Ή μήπως είναι ναός το γήπεδο και δεν πρέπει να… υβρίζει κανείς;
Αστεία πράγματα, αν αποδειχθεί ότι κάποιος από την κυβέρνηση έχει δώσει τέτοια εντολή .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου