Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Θεσσαλονίκη : Σε αργία ο καθηγητής που κατηγορείται ότι βιντεοσκοπούσε μαθητές


Σε αργία τέθηκε με απόφαση του υπουργείου Παιδείας ο καθηγητής γυμνασίου, που κατηγορείται ότι είχε τοποθετήσει σε σχολική αίθουσα κρυφή κάμερα με την οποία βιντεοσκοπούσε μαθητές, μετά την παραπομπή του από την Εισαγγελία στο ακροατήριο.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, όταν το 2010 ο 42χρονος καθηγητής Γυμνασίου στην Θεσσαλονίκη  είχε συλληφθεί με την κατηγορία κατοχής παιδικού πορνογραφικού υλικού. Τότε είχαν εντοπιστεί στον υπολογιστή του αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας.


Σήμερα η φρίκη παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, καθώς η αστυνομία διαπίστωσε πώς ο καθηγητής βιντεοσκοπούσε τα απόκρυφα σημεία των ίδιων των μαθητών του τοποθετώντας κρυφές κάμερες σε μη εμφανή σημεία!!!

Ακόμα και οι υπεύθυνοι της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν μπορούσαν να πιστέψουν την αθλιότητα του καθηγητή.

Ο αρρωστημένος άντρας είχε στην κατοχή του περισσότερα από 80 βίντεο, τα οποία είχε τραβήξει μέσω υπολογιστή, ενώ αυτό που οδήγησε τους αστυνομικούς στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για τους μαθητές τους ήταν πώς η ομιλούμενη γλώσσα στα βίντεο είναι η ελληνική.

Σε σχέση με την υπόθεση, από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκε ότι: «Ο εν λόγω εκπαιδευτικός από τις 21.01.2010 έως και σήμερα, έχει τεθεί εκτός σχολικού περιβάλλοντος και έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά, όπως προβλέπει ο νόμος. Μετά τη χθεσινή, παραπομπή του από την Εισαγγελία στο ακροατήριο στις 24/09/12, τέθηκε σε αργία από τον υπουργό κ. Κωνσταντίνο.

Star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου