Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Φουντώνει το "αντάρτικο" σε ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ. -ΔΗΜ.ΑΡ.


Μεγαλώνει η ομάδα των βουλευτών που δυσκολεύονται να ψηφίσουν τα μέτρα-φωτιά, που θα πάρει η κυβέρνηση των τριών, για να πέσει επιτέλους το χρήμα της πολυπόθητης δόσης των 31,5 δις ευρώ, από την τρόικα. Αν η δόση δεν έρθει, η Ελλάδα οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην πτώχευση. Παρά το επαχθές δίλημμα, πολλοί βουλευτές ...


δεν ...πείθονται.
Έτσι, αντιδράσεις φαίνεται να προβάλλουν, από τη Ν.Δ. ο Κώστας Γκιουλέκας, που έχει δώσει πολλές συνεντεύξεις τον τελευταίο καιρό, στις οποίες τονίζει την αντίθεσή του στις περικοπές εισοδημάτων ασθενέστερων τάξεων, ενώ και η Έλενα Ράπτη, φαίνεται να παίρνει αποστάσεις.
Σιγή ιχθύος τηρούν πάντως, Ντόρα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης, που ...εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς τον τελευταίο καιρό.
Ο Βύρων Πολύδωρας κατατάσσεται στους "επικίνδυνους" και είναι πιθανό να εμφανιστούν κι άλλοι.

Στο ΠΑΣΟΚ ήδη έχουν διαφοροποιηθεί πέντε βουλευτές, με πιό μαχητικό τον Μάρκο Μπόλαρη.

Εκτός από τον πρώην Υφυπουργό, άλλοι τέσσερις μπαίνουν στο κάδρο: Χρήστος Αηδόνης, Γιάννης Ντόλιος, Θεοδώρα Τζάκρη, Συμεών Κεδίκογλου και έπεται συνέχεια.

Στη ΔΗΜ.ΑΡ. του Φανούρη Κουβέλη, οι πιό σφοδρές αντιδράσεις προέρχονται από τον Γιάννη Μιχελογιαννάκη, αλλά και τον Οδυσσέα Βουδούρη.

Το φθινόπωρο αναμένεται καυτό και οι Ευρωπαίοι εταίροι μας, θέλουν πρώτα να δουν αίμα ελληνικό να ρέει άφθονο και μετά να ρίξουν τα 31,5 δις.

taxalia.blogspot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου