Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

Πρόκληση για όλη την κοινωνία οι πράσινες προσλήψεις στο Δημόσιο

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γ. Μιχελάκης, , έκανε την ακόλουθη δήλωση:  Από την πρώτη στιγμή, είχαμε καλέσει την κυβέρνηση να απαντήσει εάν, πέρα από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στ. Κουτμερίδη, εμπλέκονται στη φάμπρικα του κομματικού ρουσφετιού και άλλα στελέχη του,
επισημαίνοντας ότι οι Μ.Κ.Ο. και οι εταιρείες- μεσάζοντες θα εισπράξουν από τα σχετικά Κοινοτικά Προγράμματα, περίπου, 10 εκατ. ευρώ. Ενώ, όμως, η κυβέρνηση –γνωρίζοντας τις ενοχές της- απέφυγε να απαντήσει, οι νέες αποκαλύψεις του «Ελεύθερου Τύπου» δικαιώνουν τις υπόνοιές μας, ότι η περίπτωση Κουτμερίδη δεν είναι μοναδική. Η κυβέρνηση, αφού δημιούργησε με τις πολιτικές της στρατιές ανέργων, προσπαθεί τώρα να τους εκμεταλλευτεί, αναθέτοντας τα σχετικά κοινοτικά προγράμματα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Ο κομματισμός και η ιδιοτέλεια επιβραβεύονται από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προκλητικά και πέρα από κάθε ηθικό φραγμό». 

«Χέρι χέρι» με το ΠΑΣΟΚ και υποψήφια βουλευτής του Καρατζαφέρη


Εθελόντρια πυροσβέστης στο Μαρκόπουλο και, ταυτόχρονα, σημαίνον στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. στην περιοχή της Ανατολικής Αττικής είναι η Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, η οποία, όπως αποκαλύπτει ο Ελεύθερος Τύπος, είναι πρόεδρος της Μη Κυβερνητικής Οργάνωσης «Κράτα με» Παγκόσμιο Δίκτυο Αλληλοβοηθείας. Το «Κράτα με» της κ. Αρβανίτη-Πρεβεζάνου, παρά το γεγονός ότι το κόμμα της δηλώνει ότι «με πουρμπουάρ δεν γίνεται κοινωνική πολιτική», βρίσκεται μέσα στη λίστα των 20 Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, που έχουν επιλεγεί από την Περιφέρεια της Αττικής για το πρόγραμμα του υπουργείου Εργασίας.
Η Ευγενία Αρβανίτη Πρεβεζάνου ήταν υποψήφια με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη στην Περιφέρεια της Αττικής στις εκλογές του 2009. Παράλληλα, έχει αναπτύξει πλούσια δράση μέσα στον ΛΑ.Ο.Σ., καθώς, στο βιογραφικό της, δηλώνει αναπληρώτρια περιφερειακή Σύμβουλος Βορείου Τομέα Αττικής, μέλος της κεντρικής γραμματείας του κόμματος Εσωτερικών-Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και μέλος της κεντρικής γραμματείας για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Σημειώνεται ότι η αντίδραση του ΛΑ.Ο.Σ. στο θέμα των Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, με αφορμή την υπόθεση Κουτμερίδη, ήταν ιδιαίτερα σκληρή, με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, Αστέριο Ροντούλη, να κάνει λόγο για «νταβατζήδες της εργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου