Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

«Αν ο πρωθυπουργός δεν μπορεί, τότε είναι ώρα να μιλήσει ο λαός»

Πενιχρά αποτελέσματα από την κυβερνητική πολιτική, βλέπει ο γραμματέας της ΝΔ Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο οποίος, μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, υποστήριξε ότι η ΝΔ δεν ακολουθεί την τακτική του «ώριμου φρούτου».

Ο κ. Λυκουρέντζος πρόσθεσε ότι «η όποια κυβέρνηση της Ελλάδας πρέπει να είναι αποτελεσματική. Αν ο πρωθυπουργός αισθάνεται ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις περιστάσεις, τότε είναι ώρα να μιλήσει ο λαός - και φοβάμαι ότι τα πράγματα δείχνουν ότι ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα».


Ακόμη ζήτησε νηφαλιότητα και ψυχραιμία κατά τις επισκέψεις του πρωθυπουργού και των αρχηγών στη ΔΕΘ, σημειώνοντας πως «ο τόπος δεν αντέχει τις ακραίες συμπεριφορές».

Απαντώντας σε ερώτηση αν υπάρχει πιθανότητα για σύγκλιση της ΝΔ με την κυβέρνηση, στον νόμο για τα ΑΕΙ, ο Γραμματέας της ΝΔ σημείωσε:

«Δυστυχώς η υπουργός, παρά την ευγένειά της, την καλοσύνη της και την εμμονή της στο να υπάρξει διάλογος και συνεννόηση μαζί μας, δεν ακούει τα επιχειρήματά μας, τις θέσεις μας. Συνεπώς ακυρώνει την διαδικασία του διαλόγου την οποία επιδιώκει, όταν δεν λαμβάνει υπόψη τις εισηγήσεις των άλλων κομμάτων και ιδιαίτερα της αξιωματικής αντιπολίτευσης».
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου