Τρίτη 30 Αυγούστου 2011

Καταγγελίες ΠΑΣΠ για παράνομες προσλήψεις της Διαμαντοπούλου

Στο «κόκκινο» βρίσκονται πλέον οι σχέσεις της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου με την προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, ύστερα από την ψήφιση του νέου νόμου για τα ΑΕΙ, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η καταγγελία από την ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής του ΑΠΘ,  εναντίον της υπουργού,  επειδή  διόρισε – όπως υποστηρίζουν τα μέλη της φοιτητικής παράταξης-  πρώην γραμματέα της ΠΑΣΠ ΤΕΙ ως σύμβουλό της  και    150 μέλη της παράταξης από το «παράθυρο» στο Ινστιτούτο Νεολαίας!.........

«Πρόσφατα ανακοινώθηκε η πρόσληψη 150 νέων εργαζομένων για την αναβάθμιση και τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας με διαγωνισμό εκτός ΑΣΕΠ και διαδικασία που μόνο διαφανή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί» ισχυρίζεται η ΠΑΣΠ Πολυτεχνικής του ΑΠΘ που επισημαίνει  και ότι «δικαίωμα διορισμού των μελών του ΔΣ του συγκεκριμένου Ινστιτούτου έχει μόνο ο εκάστοτε υπουργός Παιδείας».
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται και ότι«δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός πως μέσω αυτού του διαγωνισμού προσλήφθηκαν άτομα που υπήρξαν μέλη της ΠΑΣΠ και μάλιστα φιλικά προσκείμενα προς την υπουργό»!
Star.gr







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου