Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Πλαστός λογαριασμός του ΚΚΕ στο Twitter καλεί το λαό σε υπερψήφιση του ΣΥΡΙΖΑ και όχι του ΚΚΕ


H γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, σε δηλώσεις της μετά από την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο Περιστέρι ,κατήγγειλε ότι «χαφιέδικος λογαριασμός του Twitter», που παρουσιάζεται ως «επίσημος λογαριασμός της ΚΕ του ΚΚΕ» αργά χθες το βράδυ, σε ανάρτησή του, εμφανίζει την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος να καλεί το λαό σε υπερψήφιση άλλου κόμματος -ΣΥΡΙΖΑ-και όχι του ΚΚΕ.
Κάλεσε ακόμη «τους κομμουνιστές, τους φίλους και ψηφοφόρους του κόμματος να επαγρυπνούν, μέχρι να κλείσουν οι κάλπες, γιατί είναι πιθανό, μέχρι τότε, να ακούσουν διάφορα ψέματα και προβοκάτσιες».

Επίσημο διάβημα έγινε, μέσω της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην εταιρεία κοινωνικής δικτύωσης twitter σχετικά με το ψευδές μήνυμα που διακινείται από πλαστό λογαριασμό, φερόμενο ότι ανήκει στο ΚΚΕ, σύμφωνα με το οποίο συστήνεται ψήφος σε διαφορετικό πολιτικό χώρο (ΣΥΡΙΖΑ).
Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διενεργεί αστυνομική ψηφιακή έρευνα για να εντοπισθεί ο κάτοχος του πλαστού λογαριασμού, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία για απάτη και παραβίαση των διατάξεων που αφορούν στην εκλογική νομοθεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου