Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Σαμαράς: Η χώρα δεν θα γίνει “ξεφραγο αμπέλι”


«Δεν θα αφήσω τη χώρα να γίνει ξέφραγο αμπέλι». Αυτό το μήνυμα εκτός και κυρίως εντός της Ελλάδας, έκανε πριν από λίγο ο Αντώνης Σαμαράς έξω από το Μέγαρο Μαξίμου.
Υπό το βάρος των χθεσινών θλιβερών γεγονότων στο Πεντάγωνο ο πρωθυπουργός τόνισε ότι η Ελλάδα δίνει μια μεγάλη μάχη για την αξιοπιστία και της σωτηρία της ώστε να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του ελληνικού λαού. «Απατώνται όσοι νομίζουν ότι θα κάνουν τη χώρα ξέφραγο αμπέλι» είπε ο πρωθυπουργός, δείχνοντας προς τους συνδικαλιστές αλλά και προς τα κόμματα της Αριστεράς που στήριξαν τη χθεσινή εισβολή στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας. Εμμέσως επιτέθηκε και σε εκείνους που ενώ γνωρίζουν τους νόμους ρίχνουν λάδι στη φωτιά.
Ο κ. Σαμαράς χαιρέτησε την επίσκεψη της Αγκελας Μέρκελ στην Αθήνα τονίζοντας ότι πρόκειται για μια πολύ θετική εξέλιξη. «Θα την υποδεχθούμε όπως αρμόζει σε έναν ηγέτη μιας μεγάλης χώρας όπως είναι η Γερμανία» είπε ο πρωθυπουργός θέλοντας προφανώς να προλάβει επεισόδια κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης που αποφάσισε να κάνει η ΓΣΕΕ την Τρίτη, ημέρα που θα έλθει η Γερμανίδα Καγγελάριος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου