Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Για να μην μας ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ οι ΛΑΙΚΙΣΤΕΣ, διαβάστε την ανακοίνωση για την Ισπανία...

Μιλάμε για μεγάλη διαταραχή !!!
Τα διάφορα "Αντι-Μνημονιακά"παπαγαλάκια ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ (αν είναι δυνατόν !!!) χθες βράδυ λέγοντας ότι η Ισπανία ΠΗΡΕ 100 Δισ. Ευρώ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ και ΧΩΡΙΣ Τρόικα !!!


Δεν υπάρχει ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ απάτη ...
Πέραν της λογικής που λέει ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν σου δίνει 100 Δισ. χωρίς να ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ , βγήκαν και ανακοινώσεις...


 «Οι ισπανικές αρχές σύντομα θα παρουσιάσουν ένα επίσημο αίτημα και το Eurogroup θα απαντήσει κάνοντάς το δεκτό. Η οικονομική βοήθεια θα δοθεί από τον EFSF / ESM για την ανακεφαλαιοποίηση των χρηματοπιστωτικών της οργανισμών». 

Μόλις η Ισπανία καταθέσει το επίσημο αίτημα η Κομισιόν, η ΕΚΤ, το ΔΝΤ και η ευρωπαϊκή εποπτική αρχή για τις τράπεζες θα καταθέσουν την πρότασή τους σε σχέση με το απαραίτητο πλαίσιο όρων για το χρηματοπιστωτικό τομέα που θα συνοδεύει τα δάνεια. 


Το Eurogroup θεωρεί ότι τα δάνεια θα δοθούν στην ισπανική κυβέρνησηδιαμέσου του ισπανικού οργανισμού τακτικής ανασυγκρότησης τραπεζών και από εκεί θα διοχετευτούν στις ενδιαφερόμενες τράπεζες. 

Το Eurogroup είναι ξεκάθαρο: «Η ισπανική κυβέρνηση θα φέρει την πλήρη ευθύνη για τη χρηματοοικονομική στήριξη και θα υπογράψει το μνημόνιο κατανόησης»

Ωστόσο, το Eurogroup επισημαίνει ότι η Ισπανία έτσι και αλλιώς έχει εφαρμόσει ήδη σημαντικού μεγέθους δημοσιονομική προσαρμογή, μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και την ενίσχυση της κεφαλαιακής βάσης των ισπανικών τραπεζών. Το Eurogroup εκτιμά ότι η Ισπανία θα τιμήσει τις υποχρεώσεις που ενέχει από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος και τις υποχρεώσεις που απορρέουν από «το ευρωπαϊκό εξάμηνο» σε σχέση με τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις και τη διόρθωση των μακροοικονομικών ανισορροπιών.

Επί της ουσίας, δηλαδή, οι όροι του μνημονίου που υπογράφει η Ισπανία είναι ταυτόσημη με τις υποχρεώσεις που έτσι και αλλιώς έχει αναλάβει εντός της ευρωζώνης. Όμως, οι καλές ως τώρα επιδόσεις της ισπανικής κυβέρνησης δε γλίτωσαν τη χώρα από τους τριμηνιαίους ελέγχους, που όπως ξεκαθαρίζει το κοινό ανακοινωθέν θα είναι στενή, συστηματική και συχνή, παράλληλα με την παροχή των δανείων. 

Αυτά με τους ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ πολιτικούς και τα διαδικτυακά ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ τους που προσπαθούν να πείσουν τους ΑΦΕΛΕΙΣ ότι οι ξένοι "Τιμωρούν" την Ελλάδα με ΜΝΗΜΟΝΙΑ και στους Ισπανούς τους ΧΑΡΙΖΟΥΝ λεφτά...

Πιθανόν να περάσει η παπαγαλία αυτή σε μερίδα ψηφοφόρων και να αλλάξουν τα δεδομένα την επόμενη εβδομάδα. Γιαυτό υπάρχει ανάγκη να δοθεί στην δημοσιότητα η πλήρης συμφωνία Ισπανίας - Τρόικας...
antilogos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου