Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Αυτό είναι το διαμέρισμα του Θεοφίλου στη Λαμία

Στον περιφερειακό του Αγίου Λουκά και συγκεκριμένα στην οδό Τυμφρηστού- 10η πάροδο αριθ.21, βρήκαν το κρησφύγετο του 30χρονου αντιεξουσιαστή και ληστή της Πάρου Τάσου Θεοφίλου...

Το διαμέρισμα το είχε νοικιάσει με ψεύτικο όνομα. Από τις 16 έως τις 18 Αυγούστου, λίγες μέρες μετά τη ληστεία στην Alpha Bank και την εν ψυχρώ δολοφονία του 53χρονου Δημήτρη Μίχα, ο Τάσος Θεοφίλου βρέθηκε στη Λαμία. Ένας υπνόσακος που βρέθηκε στα πράγματά του προκάλεσε, προς στιγμή, μπέρδεμα. Αλλά όλα λύθηκαν όταν στην αστυνομία παρουσιάστηκε ο ιδιοκτήτης ενός σπιτιού.



Οι αστυνομικοί "χτένισαν" τη Λαμία αναζητώντας το κρησφύγετο του 30χρονου τις ημέρες, πριν και μετά την Πάρο, που βρέθηκε στη Λαμία. Ζήτησαν και τη βοήθεια των κατοίκων, να τηλεφωνήσουν σε ειδικό αριθμό αν έχουν κάποια πληροφορία. Και κάπως έτσι, το απόγευμα της Δευτέρας, έφτασαν σε διαμέρισμα που φαίνεται πως είχε νοικιάσει ο Θεοφίλου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού παρουσιάστηκε στην αστυνομία. Αναγνώρισε τον Θεοφίλου. Είπε πως του είχε νοικιάσει ένα σπίτι. Φυσικά ο 30χρονος είχε δώσει ψεύτικα στοιχεία.

Κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής θα περάσει από... κόσκινο το διαμέρισμα για να διαπιστωθεί αν πρόκειται για μια ακόμη γιάφκα των Πυρήνων, όπου κρύβονταν όπλα, χρήματα ή οτιδήποτε άλλο.

Στον περίβολο του ισογείου διαμερίσματος που είχε νοικιάσει ο Θεοφίλου και βρίσκεται επί της οδού Τυμφρηστού 10η πάροδος, αριθμ. 21 στη Λαμία, βρέθηκε και το μπλέ ποδήλατο, στη σέλα του οποίου ο 30χρονος είχε τοποθετήσει την κάμερα για να παρακολουθήσει το υποκατάστημα της Εθνικής τράπεζας, στην οδό Βασιλικών. 

lamiareport

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου