Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Απεργιακός πυρετός από τη Δευτέρα

Ο χορός των απεργιών αρχίζει, αύριο, με τους εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία και στις υπηρεσίες το υπουργείου Εργασίας να έχουν κηρύξει πενθήμερες κυλιόμενες απεργίες, κατά της ένταξης περισσότερων από 600 εργαζομένων σε καθεστώς κινητικότητας.

Επίσης από τη Δευτέα η ΟΛΜΕ έχει εξαγγείλει πενθήμερες επαναλαμβανόμενες απεργίες, ενώ 48ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και οι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί Δευτέρα και Τρίτη.



Τη σκυτάλη των απεργιακών κινητοποιήσεων παίρνουν από την Τρίτη έως και την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου οι νοσοκομειακοί γιατροί, οι οποίοι αντιδρούν στην αλλαγή χρήσης νοσοκομείων και στην κινητικότητα του προσωπικού.

Η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει για την Τετάρτη και Πέμπτη πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία. Την Τετάρτη θα πραγματοποιήσει συλλαλητήριο στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 11.30 π.μ. Στην απεργία θα συμμετέχουν και οι δάσκαλοι.

Την Πέμπτη θα συνεδριάσει η ΑΔΕΔΥ από κοινού με τις Ομοσπονδίες των εργαζομένων στο Δημόσιο, ενώ το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου συγκαλείται το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, προκειμένου να αποφασίσει για την πορεία των κινητοποιήσεων.

http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου