Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

Οι Μαυρογιαλούροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν το Θεό τους

Τελικά οι Μαυρογιαλούροι του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν το Θεό τους. Δεν σταματούν πουθενά, αρκεί να πουν την κάθε ανοησία που τους έρχεται στο μυαλό. 
 Η βουλευτής του κόμματος Δέσποινα Χαραλαμπίδου. Η οποία μάλιστα θα είναι υποψήφια Περιφερειάρχης για την Κεντρική Μακεδονία απέναντι στον Γ. Ιωαννίδη και τον Τζιτζικώστα.
Τι είπε νομίζετε και άφησε άφωνους όσους την άκουγαν μέσα στη Βουλή;
Ότι θα καταργήσει τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα. Μόλις γίνει η αριστερή κυβέρνηση αφού θα διαγράψει το χρέος, θα εθνικοποιήσει τις τράπεζες και θα επαναγοράσει τις δημόσιες εταιρείες που θα έχουν πουληθεί, θα πάρει κι ένα νόμο με τον οποίο θα απαγορεύει στον ιδιώτη, κάθε επιχειρηματία μικρό ή μεγάλο να κάνει απολύσεις. Είπε χαρακτηριστικά: «Αριστερή κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ θα ακυρώσει τα μνημόνια, θα αμφισβητήσει το δημόσιο χρέος της χώρας με στόχο τη διαγραφή του χρέους, θα προχωρήσει σε εθνικοποίηση και δημόσιο έλεγχο του τραπεζικού συστήματος. Θα επανακτήσει τις ιδιωτικοποιημένες επιχειρήσεις προς όφελος του δημοσίου. Θα μπουν φραγμοί για απολύσεις στο δημόσιο και απαγόρευση απολύσεων στον ιδιωτικό τομέα».
Όλα αυτά τα έλεγε σοβαρά, δεν έχουν έρθει ακόμη τα Καρναβάλια, για να εξηγούμαστε. Κι όμως, αυτή είναι βουλευτής εν έτει 2014 αλλά ονειρεύεται προφανώς κάποιο ολοκληρωτικό καθεστώς που θα λέει για παράδειγμα σε μια βιομηχανία να μην απολύει ή ακόμη σε έναν έμπορο να μην μπορεί να διώξει έναν υπάλληλο. Αν αυτό δεν είναι σοβιετικό μοντέλο διακυβέρνησης τότε τι είναι; Άντε συντρόφισσα Χαραλαμπίδου, βγάλε και τα σφυροδρέπανα...

antinews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου