Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Tα Golden Boys που κατέστρεψαν τη ΝΔ

Στην κρίσιμη φάση που βρίσκεται η χώρα και με δεδομένη την εντολή του ελληνικού λαού για κάθαρση, τιμωρία των ενόχων κάθε σκανδάλου και άρση επιτέλους της ασυδοσίας που επικρατεί στον δημόσιο βίο της χώρας, δεν μας μένει τίποτε άλλο από το να μιλάμε με τη γλώσσα της αλήθειας. Ακόμη κι αν υπάρχουν ζητήματα που πονάνε, ακόμη κι αν ανοίγουμε πληγές του παρελθόντος. Καμιά σκοπιμότητα δεν υπάρχει, παρά μόνο να θυμίσουμε ποια λαμόγια μας κυβέρνησαν επί χρόνια, ποιοι έκαναν περιουσίες στην πλάτη μας και πώς τώρα σκούζουν σαν μωρές παρθένες που τις διακορεύουν.

Για τα πράσινα λαμόγια που κατάπιαν δισεκατομμύρια, έχουμε βαρεθεί να γράφουμε. Υπάρχουν όμως και κάτι γαλάζια λαμόγια που μάδησαν την χώρα και κατέστρεψαν τη Νέα Δημοκρατία. Κάποιοι που είχαν κάνει την Ρηγίλλης και το τότε Μαξίμου σπίτι τους και μπαινόβγαιναν λες και ήταν τα αφεντικά στο κόμμα και τη χώρα. Οι παρέες του Κολεγίου Αθηνών, τα golden boys που είναι παντός καιρού και «σκάνε μύτη» ανάλογα με το κόμμα στο οποίο ανήκουν.
Τους εμπιστεύτηκε ο τότε πρωθυπουργός αν και οι περισσότεροι «περαστικοί» από το κόμμα.Αποτέλεσμα όλο αυτό το σύστημα να προδώσει τις προθέσεις του Κώστα Καραμανλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου