Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το ΠΑΣΟΚ είναι…εδώ!


Σε θρίλερ εξελίχτηκε το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας στο σύλλογο  εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Φθιώτιδας (δάσκαλοι-νηπιαγωγοί).
ΠΑΣΚ και Ανεξάρτητη Κίνηση εκπαιδευτικών  ισοψήφισαν και μοιράζονται   έδρες στο νέο ΔΣ όπου μετέχουν και  άλλες παρατάξεις.
Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν χτες ψήφισαν 574 δάσκαλοι και νηπιαγωγοί βρέθηκαν και 28 λευκά και άκυρα.
Η ΠΑΣΚ παράταξη προσκείμενη στο ΠΑΣΟΚ , κρατά γερά  στη Φθιώτιδα παρά τον καταποντισμό του πολιτικού της φορέα και έλαβε 154 ψηφοδέλτια και τρεις έδρες .
Τον ίδιο αριθμό ψήφων και εδρών παίρνει και η παράταξη  Ανεξάρτητη Κίνηση, η προσκείμενη στην ΝΔ παράταξη  ΔΑΚΕ ήρθε Τρίτη  αφού  έλαβε  132 ψηφοδέλτια και  παίρνει  2
έδρες .
Τέλος η παράταξη  της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ έλαβε 65 ψηφοδέλτια και καταλαμβάνει  μία έδρα. Στις χθεσινές αρχαιρεσίες  συμμετείχε και  η παράταξη «Αφύπνιση» με  υποψήφιο τον  Νίκο Αντύπα που πήρε  35 ψηφοδέλτια καθώς και η  παράταξη «Παρέμβαση» με έναν υποψήφιο  τον Στάθη  Ευσταθίου με 6 ψηφοδέλτια αλλά δεν εκλέγουν  και οι  δύο  καμιά έδρα.
Μετά από την επισημοποίηση των  παραπάνω αποτελεσμάτων για την συγκρότηση του ΔΣ και την εκλογή  προεδρείου θα χρειαστεί  συνεργασία που μπορεί να είναι  πολυεπίπεδη λόγω της συμμέτοχης και  άλλων παρατάξεων στο νέο ΔΣ.
lamiafm1.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου