Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Στο αντάρτικο και ο … Τράγκας


Δε μας έφτανε η Χρυσή Αυγή, ούτε ο Καμμένος τώρα ήρθε να επιβεβαιωθεί ότι ο κάθε πικραμμένος (όχι ο πρωθυπουργός προς θεού), θέλει να σώσει την Ελλάδα. Ετσι, και ο γνωστός δημοσιογράφος, Γιώργος Τράγκας, αποφάσισε να ιδρύσει πολιτικό κόμμα ή μάλλον για αρχή έναν πολιτικό φορέα που θα προσελκύσει όσους θέλουν να… σώσουν την πατρίδα.
Ο σωτήρας Τράγκας λοιπόν έβγαλε και διακήρυξη μέσα από το facebook και ζητά τη στήριξη στην κίνησή του με την επωνυμία «Ελλάδα Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο».
Η ανάρτηση του κ. Τράγκα λέει τα εξής:

«Πρόσκληση-έκπληξη. Επειδή, δεν γίνονται όλα από το μικρόφωνο του ραδιοφώνου, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στη δημιουργία ενός πολιτικού forum- πολιτικού φορέα που θα παρεμβαίνει, προκειμένου να συμβάλλει στην ισχυροποίηση των αμυντικών μηχανισμών της κοινωνίας μας, απέναντι στον εφιάλτη του Μνημονίου και των δυνάμεων κατοχής…
Μπορείτε να δείτε την διακήρυξη αρχών και θέσεων, στόχους και πρωτοβουλίες, που πιστεύουμε ότι θα σας εκφράζουν σε αυτούς τους δύσκ…ολους και ανασφαλείς καιρούς. Φυσικά, θα σας πω αν θα κατέβουμε στις εκλογές και πως. Μόνοι μας ή μαζί με άλλους. Γι΄ αυτό ξεκίνησα μιλώντας για εκπλήξεις. Άλλωστε δεν είναι μια εποχή που μένεις στην άκρη και στο απυρόβλητο, επειδή συμφέρει να τα έχεις καλά με όλους.
Υπήρξαν πολλοί που είπαν να μην ανακατευτώ με τα σκ@@α. Αλλά πώς να μην τα πατήσεις όταν έχουν φθάσει μέχρι το λαιμό και θέλεις να περάσεις απέναντι. Πολύ περισσότερο όταν θέλεις να μείνεις ενεργός. Σήμερα καλώ όλους εσάς, τους φίλους μου, να μου στείλετε εντός της ημέρας ποιοι θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στον φορέα που σαφώς είναι πατριωτικός, ριζοσπαστικός και αντιμνημονιακός. Σε αυτό το φορέα δεν έχουμε πολιτικές ετικέτες. Δεν μας απασχολούν τα φρονήματα που έχει κάποιος. Δεν μας ενδιαφέρει η προέλευση αλλά η συμπόρευση και ο κοινός στόχος.
Στις επόμενες σελίδες μπορείτε να βρείτε την κατάσταση υπογραφών πολιτών με δικαίωμα ψήφου και να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας εφόσον αποδέχεστε τη συμμετοχή σας στον πολιτικό φορέα μας».
Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε, όμως, ότι ο κ. Τράγκας είχε πριν τις εκλογές συζητήσεις και με τον Καρατζαφέρη και με τον Καμμένο. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κ. Τράγκας είναι ο γνωστός εκδότης που αγοράζει εφημερίδες και τις κλείνει ξεχνώντας να πληρώσει τους εργαζόμενους. Είναι ο ευνοημένος της περιόδου 2004-2009 καθώς με μια εφημερίδα χαμηλής κυκλοφορίας (τη Χώρα) είχε καρπωθεί το μεγαλύτερο μέρος της κρατικής διαφημιστικής πίτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου