Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Διαγράφτηκε από την ΚΟ της ΝΔ ο Πολύδωρας

Εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ τέθηκε ο Βύρων Πολύδωρας, με απόφαση του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Ο κ. Πολύδωρας νωρίτερα εμφανίστηκε εκτός κομματικής γραμμής καταψηφίζοντας το νομοσχέδιο για τον ενιαίο φόρο ακινήτων.
Μιλώντας στην Παρασκευή στη Βουλή ο κ. Πολύδωρας είχε εκφράσει  την αντίθεσή του στη θέσπιση του φόρου ακινήτων, κάνοντας λόγο για «δήμευση» την οποία, όπως είπε, δεν μπορεί να δεχθεί συνειδησιακά, ιστορικά, λογικά εθνικά. «Τι είδους πολιτική είναι αυτή που πατάτε τους νοικοκυραίους στο λαιμό και θέλετε να την ψηφίσω εγώ;», είπε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας ότι από τις 6.500 offshore που βρίσκονται στην Ελλάδα έχουν ελεγχθεί μόλις 34, με έσοδα 40 εκατ. ευρώ, που αναλογικά σημαίνει 8 δισ. ευρώ για το σύνολο των offshore. «Τι είδους φορολογική πολιτική είναι αυτή; Βρήκατε τα μόνιμα υποζύγια», πρόσθεσε. 
Η ονομαστική ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής βρίσκεται σε εξέλιξη

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τη στιγμή που η κυβέρνηση αγωνίζεται με επιτυχία να βγάλει την Ελλάδα από την οικονομική κρίση, ο κ. Πολύδωρας επέλεξε συνειδητά να βρεθεί απέναντι στην εθνική προσπάθεια, στην Παράταξή του και να ταυτιστεί με τους αντιευρωπαϊστές, τους λαϊκιστές, τους οπαδούς της δραχμής και τους αρνητές της εθνικής προσπάθειας για τη σωτηρία της χώρας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου