Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΔΑΚΕ ΔΕ ΑΧΑΪΑΣ: Σχετικά με την ανακοίνωση του Μετώπου Αντίστασης Εκπ/κών «για τ' αποτελέσματα των εκλογών»

Είναι φανερό ότι δεν πρόκειται για ενημερωτική ανακοίνωση για τα αποτελέσματα των εκλογών για τα Υπηρεσιακά Συμβούλια, αλλά για ένα αήθες και απρόκλητο λιβελογράφημα κατά των συναδέλφων που δεν τους ψήφισαν. Οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι η στάση του συντάκτη ή των συντακτών της ανακοίνωσης απέναντι στους συναδέλφους αυτούς αποτελεί νέο δείγμα γραφής, με χαρακτηριστικό την απόλυτη έλλειψη σοβαρότητας.
Η αναφορά της εν λόγω ανακοίνωσης ότι «ένα ποσοστό περίπου 40% των συναδέλφων συνεχίζει να στηρίζει με την ψήφο του αυτές τις πρακτικές», που αφορούν «ρουσφέτια, σχέσεις με τη Διοίκηση κλπ» είναι άκρως προσβλητική και υποτιμητική για τους συναδέλφους που δεν τους υποστήριξαν. Πληροφορούμε τους αήθεις λιβελογράφους ότι όλα τα τελευταία χρόνια,
γνωστά, μεγάλα και προβεβλημένα στελέχη του ψηφοδελτίου τους κοσμούν τις επιτροπές του Βαθμολογικού. Είναι φανερό ότι στην παράταξή τους θα πρέπει να αναζητηθούν οι πρακτικές των ρουσφετιών και των σχέσεων με τη Διοίκηση. 
Επίσης, ενώ μέχρι τις εκλογές δήλωναν στα κείμενά τους τη δήθεν λύπη τους για την επικείμενη, όπως νόμιζαν, διάλυση της Παρέμβασης, με την οποία δεν συνεργάστηκαν εκλογικά αυτή τη φορά, τώρα την συνυπολογίζουν στα ποσοστά τους, καθώς επίσης και το ποσοστό του ΠΑΜΕ. Είναι προφανές ότι όλα αυτά είναι εντελώς αυθαίρετα και δεν αντέχουν στην παραμικρή κριτική. Ομοίως δεν αντέχει σε καμιά κριτική ο συνυπολογισμός των ποσοστών της ΔΑΚΕ και της ΠΕΚ (πρώην ΠΑΣΚ), η οποία ΠΑΣΚ υιοθετώντας τις πολιτικές του φορέα στον οποίο ιδεολογικά πρόσκειται, εξαφανίζεται πανελλαδικά παρά το γεγονός ότι άλλαξε όνομα μήπως και σωθεί.
Όσο για την επιδίωξή τους τάχα «για την ολοσχερή ανατροπή αυτής της πολιτικής» το τραγικό γι' αυτούς είναι ότι την ίδια μέρα που κυκλοφόρησαν την αήθη αυτή ανακοίνωση με περισσό θράσος και μικρομεγαλισμό, ο Πρόεδρος του κόμματος, με το οποίο ασμένως ταυτίζονται, είχε συνάντηση 1 ώρας και 20΄ στο γραφείο του στη Βουλή με την κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων και γνωστή υποστηρίκτρια των λαϊκών και κοινωνικών συμφερόντων εργαζομένων και ανέργων, συζητώντας για την ανάγκη να τιμηθεί τον επόμενο Ιούνιο ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Bill Clinton, που μεταξύ άλλων έλιωσε με βομβαρδισμούς τους άμαχους στη Γιουγκοσλαβία. Στο ίδιο μοτίβο, δηλαδή, με το «ευχαριστούμε τους Αμερικανούς» του παλιού ΠΑΣΟΚ, από το βήμα της Bουλής μετά την τραγωδία στα Ίμια. 
Καταλήγοντας επισημαίνουμε ότι όσοι μέχρι τώρα επιχείρησαν να θέσουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ των συναδέλφων, οδήγησαν την παράταξή τους ένα βήμα πριν την εξαφάνιση και έβλαψαν τον κλάδο και τους συναδέλφους, υπηρετώντας κομματικές σκοπιμότητες. Φαίνεται ότι κάποιοι στο νέο ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ δεν διδάχτηκαν από την ιστορία και επαναλαμβάνουν τα λάθη του παρελθόντος τους.
Υ.Γ. Τα αποτελέσματα του ΚΥΣΔΕ στην Αχαΐα ξέχασαν να τα ανακοινώσουν, ή το έκαναν επίτηδες καθώς κατέλαβαν την τρίτη θέση;
Από την ΤΕ της ΔΑΚΕ ΑΧΑΪΑΣ
http://dakedeachaias.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου