Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Υπολογίστε τα μόρια των Πανελλαδικών Εξετάσεων

 Mια ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη διαδικτυακή εφαρμογή υπολογισμού των μορίων των πανελλαδικών  που σίγουρα να φανεί πολύ χρήσιμη στους υποψηφίους.
 Την εφαρμογή θα την βρείτε εδώ:  http://blogs.sch.gr/kesmes/?p=650
Η εφαρμογή είναι πλήρως συμβατή με τις τελευταίες εκδόσεις των κυριότερων φυλλομετρητών (browsers).

Η εφαρμογή διαφοροποιείται από τις ήδη υπάρχουσες καθώς περιλαμβάνει τα παρακάτω χαρακτηριστικά:
1. Εμφανίζει με γραφικό τρόπο τα αποτελέσματα.
2. Δίνει τη δυνατότητα εισαγωγής στην ίδια οθόνη είτε των προφορικών και γραπτών βαθμών είτε των βαθμών πρόσβασης των μαθημάτων.
3. Δίνει τη δυνατότητα καταχώρησης σε μία και μόνο οθόνη όλων των βαθμολογιών (μαθήματα Γενικής Παιδείας, μαθήματα Κατεύθυνσης, Ειδικά μαθήματα και Πρακτικές Εξετάσεις).
4. Υπολογίζει αυτόματα και εμφανίζει το Επιστημονικό Πεδίο που πρέπει να δηλώσετε ώστε να εξασφαλίσετε το μέγιστο των μορίων για ΤΕΦΑΑ και για Μουσικές Σπουδές.
5. Εμφανίζει στην ίδια οθόνη τα μόρια σε κάθε Επιστημονικό Πεδίο, τα μόρια για τα τμήματα με ειδικά μαθήματα και τα μόρια για τα ΤΕΦΑΑ
6. Ελέγχει για πιθανά λάθη και εμφανίζει προειδοποιητικά μηνύματα (π.χ. δεν επιτρέπει να καταχωρήσετε βαθμό στις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας παρά μόνο σε συνδυασμό με τα Μαθηματικά και Στοιχεία Στατιστικής και δεν επιτρέπει να καταχωρήσετε βαθμό μικρότερο από δέκα στα ειδικά μαθήματα).
7. Περιλαμβάνει Σύντομες Οδηγίες σε κάθε οθόνη και σελίδα με επεξηγήσεις για τους συντελεστές βαρύτητας των ειδικών μαθημάτων. 
Ο υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλαμάτας Γιάννης Κουράκλης 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου