Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Οι δελφίνοι θα βγάλουν τον Παπανδρέου αρχηγό!!!

Το ότι το ΠΑΣΟΚ είναι κληρονομιαία περιουσία της οικογένειας Παπανδρέου, αυτό το αντιλαμβάνονται οι πάντες. Και όταν λέμε οι πάντες, εννοούμε οι πάντες, ακόμα και οι δελφίνοι του ΠΑΣΟΚ.

Αυτοί λοιπόν οι μελλοντικοί ηγέτες του ελληνικού λαού, γνωρίζουν φυσικά καλύτερα από τον καθένα μας, σε ποιον ανήκει το ΠΑΣΟΚ και ποιανού....
προσωπικοί (Παπανδρεϊκοί) ψήφοι είναι οι περισσότεροι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ. Αφού λοιπόν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ καταβαράθρωσαν πολιτικά τον Γιώργο Παπανδρέου, τόσο με την πολιτική τους στάση και πρακτική όσο και με τα λόγια, τώρα τρέχουν όλοι να προσεταιριστούν τις Παπανδρεϊκές ψήφους. Προχθές ακούσαμε τον κ. Λοβέρδο να λέει ότι θα γίνει «μακελειό» αν πειραχτεί ο κ. Παπανδρέου, σήμερα ακούσαμε τον κ. Χρυσοχοϊδη να λέει ότι αυτό που κάνουν οι δύο εισαγγελείς, κακώς το κάνουν γιατί αγγίζει εθνικά θέματα (άκουσον άκουσον)!!! κ.λ.π.

Τελικά έτσι όπως το πάνε,  οι ίδιοι οι υποψήφιοι ηρωποιούν και στην ουσία επαναφέρουν στη λαϊκή συνείδηση και φυσικά στην αρχηγία του ΠΑΣΟΚ τον «νόμιμο» ιδιοκτήτη του, δηλαδή τον κ. Παπανδρέου.

Έπειτα από όλα αυτά και αφού ο ίδιος ο κ. Παπανδρέου, προφανώς αντιλαμβανόταν τι κόμμα και τι στελέχη διοικούσε, πραγματικά μας εντυπωσιάζει το γεγονός ότι αφήνει το κόμμα, από το οποίο στην ουσία κανείς δεν θα μπορούσε να τον κουνήσει. 

xasapis.peter.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου