Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Παραιτήθηκε ολόκληρη η διοίκηση του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας μετά τις δηλώσεις του Α. Λοβέρδου

Η Διοίκηση και τα μέλη της Συγκλήτου/Συνέλευσης του Ιδρύματος (στη φωτό ο πρόεδρος κ. Αναστασίου) υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας αντιτιθέμενοι στην παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με την κατάθεση και την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας.
Την απόφαση αυτή έλαβε σήμερα η Σύγκλητος/Συνέλευση του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας σημειώνοντας  πως «Είναι απαράδεκτη η ωμή παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, στο αυτοδιοίκητο του Ιδρύματος και είναι ριζικά αντίθετη με μια τέτοια παρέμβαση του υπουργού».


Η Σύγκλητος/Συνέλευση του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας ζητά να δρομολογηθούν άμεσα οι διαδικασίες εκλογής Προέδρου του Ιδρύματος, που είναι αρμοδιότητα του Συμβουλίου του Ιδρύματος και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.
Παράλληλα διατυπώνει την  κάθετα τη  διαφωνία   με την αντικατάσταση του Πρύτανη/ Προέδρου του Ιδρύματος από τον υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων και καλεί τα μέλη Ε.Π. του Ιδρύματος, «κανείς, να μην δεχτεί τον ορισμό του, ως Προέδρου του Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας».
1.    Η Διοίκηση και τα μέλη της Συγκλήτου/Συνέλευσης του Ιδρύματος υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας αντιτιθέμενοι στην παρέμβαση του Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων με την κατάθεση και την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου