Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Ε ρε έρμη Ελλάδα τι σε περιμένει...

Για βάλτε κάτω επιγραμματικά τι έχετε ακούσει σε δύο ημέρες:
1.Η Ραχήλ Μακρή θα κόψει 100 δισ. ευρώ αν η ΕΚΤ μας κόψει τη χρηματοδότηση γιατί όπως λέει το προβλέπει η Ευρωζώνη.
2.Ο Τσακαλώτος θα βάλει περισσότερους φόρους και ανώτατο συντελεστή 50% αλλά θα ελαφρυνθούν οι Έλληνες.

3.Η Αγλαϊα Κυρίτση θα μπουκάρει στην ΕΡΤ μαζί με 2.500 που απολύθηκαν και το Ραδιομέγαρο θα ξεκινήσει από εκεί που έκλεισε. Με μισθούς που δεν υπάρχουν πουθενά στον ιδιωτικό τομέα, με Καλφαγιάννηδες, με αργόσχολους και με... Αρβανίτηδες και Βαξεβάνηδες που θα εξαργυρώσουν τον αντιμνημονιακό τους αγώνα.
4.Ο Στρατούλης θα προσλάβει τους 9.500 που απολύθηκαν από το Δημόσιο και θα επαναφέρει όλα τα συνδικαλιστικά προνόμια που κόπηκαν. Να φανταστούμε και τις άδειες επ' αόριστω, τις επιδοτήσεις για ταξιδάκια και συνέδρια και τον τσαμπουκά της απεργίας όποτε γουστάρουν.
5.Η Βαλαβάνη θα καταργήσει το ΤΑΙΠΕΔ, θα ακυρώσει όλες τις ιδιωτικοποιήσεις και θα επανακρατικοποιήσει τα πάντα.
6.Η ίδια θα φορέσει τις παλάσκες και σαν νέα Μπουμπουλίνα θα πει στην τρόικα: «Φτάνει, δεν θέλουμε τα βρομολεφτά σας. Πάρτε πίσω τα 7,5 δισ. ευρώ». Και γιατί όχι; Να επιστρέψει και όλα τα υπόλοιπα δάνεια, πάνω από 250 δισ. που πήρε η Ελλάδα.
7.Ομάδα Συριζαίων θα μπουκάρει στην ΤτΕ, θα στήσει στον τοίχο τον Στουρνάρα και θα του πει να φέρει τα 11,5 δισ. ευρώ του ΤΧΣ για να τα μοιράσει στον κόσμο.
8.Ο Ήσυχος θα καλέσει την τρόικα το πολύ για κανένα καφεδάκι και στη συνέχεια θα τους πετάξει με τις κλωτσιές έξω.
9.Ο Λεουτσάκος, αφού τακτοποίησε τον Ξηρό ως «συνεργάτη του Σαμαρά», θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ από τις 26 του μήνα και δεν θα πληρώσουμε τις επόμενες δόσεις.
10.Ο Σκουρλέτης είπε τους πάντες άσχετους με τα έντοκα καθώς η Ελλάδα μπορεί να εκδόσει μέχρι και... 120 δισ. ευρώ κι όχι 15 όπως λέει η κυβέρνηση.
Την ίδια στιγμή όλοι στο εξωτερικό μας λένε ότι πρέπει να συμμορφωθούμε γιατί η διακοπή της χρηματοδότησης είναι προ των πυλών και δε μας σώζει τίποτε.
Κι όμως, η προεκλογική εκστρατεία είναι στρωμένη με καραβιές από ευρώ. Σαν τα στραγάλια και τον πασατέμπο καταπίνουμε τα δισ. ευρώ του ΣΥΡΙΖΑ όταν μέχρι πρότινος δεν μπορούσαν να εξοικονομήσουν 100 εκατ. για τους ένστολους.
Λεφτά υπάρχουν λοιπόν και μάλιστα δισεκατομμύρια. Απλά τα έκρυβε η προηγούμενη κυβέρνηση και τα αποκαλύπτει τώρα ο Τσίπρας.
Ε ρε έρμη Ελλάδα τι σε περιμένει...
antinews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου