Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Οι εκτιμήσεις της ένωσης φροντιστών για τα θέματα των Πανελλαδικών


Τις εκτιμήσεις τους για τα σημερινά θέματα των εξετάσεων ανακοίνωσαν το απόγευμα της Δευτέρας οι επιτροπές εκπαιδευτικών του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Φροντιστών Αττικής (Σ.Ε.Φ.Α) και της Ομοσπονδίας Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας (Ο.Ε.Φ.Ε). Όπως αναφέρουν:
- Για τα Μαθηματικά Γενικής Παιδείας: Τα θέματα ήταν ιδιαιτέρως  απαιτητικά, μεγάλης δυσκολίας και εξέταζαν το μεγαλύτερο τμήμα της ύλης. Απαιτούσαν για την αριστεία ιδιαίτερη προετοιμασία. Το διαγώνισμα είναι μεγάλο σε έκταση με πολλές πράξεις. Τα θέματα έδιναν την δυνατότητα να ξεχωρίσουν οι άριστοι μαθητές.  
- Για την Βιολογία Γενικής Παιδείας: Τα θέματα ήταν βατά και αναμενόμενα, μέτριας δυσκολίας. Οι καλά διαβασμένοι μαθητές δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα.
- Για την Φυσική Γενικής Παιδείας: Τα θέματα ήταν  μέτριας δυσκολίας χωρίς προβλήματα  για τους υποψήφιους,  εκτός από το Δ4 οπού το αποτέλεσμα έπρεπε να βγαίνει ακέραιος.
- Για την Ιστορία Γενικής Παιδείας: Σε γενικές γραμμές τα θέματα είναι σαφή και βατά. Οι μαθητές που είχαν  προετοιμαστεί καλά δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα.
 
ΤΟ ΒΗΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου