Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και ο ΣΥΡΙΖΑ

Το σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης με σκοπό να αλλάξει το πολιτικό τοπίο κατά πως συμφέρει ισχυρά επιχειρηματικά και πολιτικά συμφέροντα θα έχει και συνέχεια. Σας ενημερώσαμε για το γεγονός ότι κάποιοι απεργάζονται ραγδαίες πολιτικές αλλαγές ενώ ήδη σε κάποιους επιχειρηματικούς και εκδοτικούς κύκλους ακούγεται για τον Αντώνη Σαμαρά η φράση «ήρθε η ώρα να τον φάμε».

Το κόλπο είναι παλιό. Πώς «τρως» έναν πρωθυπουργό; Ρίχνεις στο τσουκάλι υποκλοπές, ρίχνεις κέντρα εντός και εκτός ΕΥΠ που έχουν κασέτες και τις κραδαίνουν στην... Ομόνοια. Ρίχνεις και ορισμένους πρόθυμους ηλίθιους πολιτικούς που κάνουν δήθεν δηλώσεις στήριξης στην κυβέρνηση και το μόνο που θέλουν είναι να δηλώσουν παρών στις εξελίξεις.
Το κόλπο το είχαμε δει και με τον Καραμανλή. Σκεφτείτε πώς έφυγε κακήν κακώς. Σκάνδαλα επί σκανδάλων, υποκλοπές, σχέδια δολοφονίας και ορισμένους Μητσοτακικούς (και Καραμανλικούς) να δηλώνουν πίστη στον αρχηγό. Μέχρι φυσικά να του ροκανίσουν την καρέκλα και να αναλάβουν αυτοί. Τότε λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο, δηλαδή χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά που τους πήρε την μπουκιά από το στόμα.
Δεν του το συγχώρησαν. Του το κρατούσαν... μανιάτικο που έγινε αρχηγός της ΝΔ, που έγινε πρωθυπουργός, που επέδειξε μια απίστευτη σοβαρότητα και έβγαλε τη χώρα από την κρίση. Που έσωσε την Ελλάδα από τη χρεοκοπία και την παντοτινή υποδούλωση στους ξένους. Που τόλμησε να συνεργαστεί με τους προαιώνιους εχθρούς για το καλό της πατρίδας.
Ήρθε η ώρα να πληρώσει ο κ. Σαμαράς τα επίχειρα της στάσης του απέναντι στους νταβατζήδες των επιχειρήσεων και των εκδοτικών χώρων οι οποίοι είχαν άλλα σχέδια για την Ελλάδα. Είναι οι ίδιοι που συνέβαλαν στη διάλυση της χώρας, όχι μόνο οικονομικής αλλά και ιδεολογικής – αξιακής. Που έκαναν το «σημηταριό» εικόνισμα για τους απανταχού «προοδευτικάριους». Που μετέτρεψαν μέσα σε μια νύχτα τον «Γιωργάκη» σε «Γιώργαρο» και τον επέβαλαν για πρωθυπουργό. Και που μόλις κατάλαβαν τι είναι και το «παιδί της Αλλαγής» τον πέταξαν σαν στυμμένη λεμονόκουπα για να κάνουν αρχηγό του ΠΑΣΟΚ τον Βενιζέλο.
Όλοι αυτοί λοιπόν χρησιμοποιούν τώρα τα παλιά κόλπα, ουσιαστικά και επικοινωνιακά, που χρησιμοποίησαν και σε άλλες περιπτώσεις. Δείτε μόνο τι έχει γίνει το τελευταίο διήμερο. Κασέτες με ηχογραφήσεις και βίντεο μόνο που δεν πωλούνται στους πάγκους των παράνομων μεταναστών. Όπως πωλούνταν και τα ροζ βίντεο του Ζαχόπουλου.
Οι απαιτήσεις Βενιζέλου
Θα απειλούνται πρωθυπουργοί και πολιτικοί με αποκαλύψεις, θα γίνονται πολιτικές διευθετήσεις και εκβιασμοί. Όπως έκανε χθες ο Βενιζέλος. Πήγε στο Μαξίμου και απαίτησε να «καθαρίσει» το περιβάλλον του ο Σαμαράς. Αλλιώς, όπως μας πληροφορούσαν οι βουλευτές του, θα άρει τη στήριξή του και θα πάμε σε εκλογές.
Ο ένας βυσσοδομούμε κατά του Φαήλου Κρανιδιώτη, ο άλλος ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ κάποιος Ανδρουλάκης έλεγε ότι δε μπορεί να συνυπάρξει το ΠΑΣΟΚ με άλλους «Μπαλτάκους».
Δηλαδή ότι ο Σαμαράς συνυπάρχει με Βενιζέλους, Παπανδρέου και όλο εκείνο το συνονθύλευμα παπανδρεϊκών που διέλυσαν τη χώρα τα προηγούμενα χρόνια πώς να το εκλάβουμε; Ως... αγαθοεργία;
Ποιοι είναι αυτοί που τολμάνε να εκβιάζουν με διάλυση της κυβέρνησης; Οι πεθαμένοι που δεν θα πάρουν ούτε 2% στις εκλογές; Ο τελειωμένος Γ. Παπανδρέου που βγήκε να πει ότι δεν μπορεί το ΠΑΣΟΚ να στηρίζει την κυβέρνηση και που ο ίδιος δεν ψήφισε στη Βουλή το άρθρο για τις τράπεζες όταν ο ίδιος μοίραζε δισεκατομμύρια στους τραπεζίτες;
Το έχουμε ξαναγράψει. Χάρη τους κάνει ο Σαμαράς που τους έχει στην κυβέρνηση, αλλά αυτά είναι λάθη που έγιναν από την εποχή της κυβέρνησης Παπαδήμου. Όμως δεν είναι ώρα για αυτοκριτικές. Είναι η ώρα για δυναμική άμυνα απέναντι σε όσους σχεδιάζουν το πολιτικό τέλος του Σαμαρά το οποίο, όμως, στην παρούσα στιγμή θα είναι και τέλος για την πατρίδα, την οποία ο Σαμαράς ανέστησε από τον τάφο που την έβαλαν όλοι . Διότι εκεί πόνταραν όλοι όσοι έπαιξαν το βρόμικο παιχνίδι της Χρυσής Αυγής, την ημέρα που η Ελλάδα θα ανακοίνωνε την αλλαγή σελίδας στην οικονομία.
Και ο ρόλος του Τσίπρα;
Οι πληροφορίες μας λένε ότι επιχειρηματίες από εκείνους που πάντα ήθελαν την επιστροφή στη δραχμή, ή τουλάχιστον μια κυβέρνηση Τσίπρα που θα διαλύσει ότι επιτεύχθηκε με θυσίες, κιτρίνισαν από το φόβο τους βλέποντας στον Σαμαρά και τον Στουρνάρα να ανακοινώνουν την αρχή του τέλους της κρίσης. Όσοι ήθελαν να σκίσουν τα μνημόνια έχουν πάθει εγκεφαλικό που η χώρα βγαίνει στις αγορές και αναβαθμίζονται.
Μέσα σε όλο αυτό το βρόμικο παιχνίδι, κυρίαρχο ρόλο παίζει ο ΣΥΡΙΖΑ και μπορούμε να το αποδείξουμε. Ο Στάθης Παναγούλης, αυτός που θα μας λιντσάρει σαν τον Καντάφι, ομολόγησε το σχέδιο που υπάρχει και που το ξέρει αυτός γιατί όπως είπε «έχει δικές του πληροφορίες. Λέει λοιπόν ο κ. Παναγούλης, όπως γράφουμε σε χθεσινή ανάρτηση:
«Η πρόταση ήταν συγκεκριμένη και θα την καταλάβετε όλοι. Είναι σημαντική και προσέξτε την. Γι’ αυτό σας λέω ότι είναι ύποπτο το άρθρο 9 παρ. 3, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού η Κυβέρνηση έχει εκλογές και για τις 25 Μαΐου. Ήταν ένας ωμός εκβιασμός. Τους είχε προτείνει ότι με κάποιο τέχνασμα δεν θα κατεβάσει η Χρυσή Αυγή στο νομό Αττικής, στην Α΄ Αθηνών, στην Κορινθία και στη Μεσσηνία. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο, κ. Πρόεδρε, το γεγονός ότι ο πρώην Βουλευτής της Χρυσής Αυγής, κ. Ευστάθιος Μπούκουρας, δεν πήγε όπως οι άλλοι στις φυλακές Κορυδαλλού, αλλά τον πήγαν στο Ναύπλιο για να τον - θα μου επιτρέψετε τη λαϊκή έκφραση - ψήσουν, όπως και πράγματι έγινε και αποφυλακίστηκε. Καταγγέλλω το συγκεκριμένο γεγονός. Είχε συχνές επαφές και μέσα και έξω από τη Βουλή»
Και στη συνέχεια: «Είναι πληροφορίες και στοιχεία που έχω εγώ. Θα δείτε και πολύ χειρότερα πράγματα, αν βγάλουν και τα υπόλοιπα βίντεο!!!”
Αφήστε δε που ο κ. Παναγούλης φαίνεται ότι παρακολουθούσε τον Μπαλτάκο και τις συναντήσεις που είχε με τους Χρυσαυγίτες.
Τι άλλο θέλουμε δηλαδή για να καταλάβουμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήξερε τι θα γίνει, είχε γνώση των κινήσεων του Κασιδιάρη;
Μαζί με τους Συριζαίους και οι επιχειρηματίες με προσβάσεις στο πολιτικό και μιντιακό σύστημα που θα πέσουν τις επόμενες ημέρες σαν τα γεράκια να κατασπαράξουν την κυβέρνηση. Παρακολουθείστε τι θα βγει τις επόμενες ώρες με «αποκαλύψεις» που θα... κάνουν πάταγο.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις
Δείτε και ένα απλό παράδειγμα. Τη φωτογραφία που δημοσιεύουμε στο τέλος και η οποία επελέγη (τυχαία;) από το Βήμα. Τον Αντώνη Σαμαρά μετά τη βόμβα Μπαλτάκου, μόνο πίσω από τη βαριά πόρτα του Μαξίμου, να φεύγει. Δεν είμαστε συνωμοσιολόγοι κύριοι, ξέρουμε πώς παίζεται το παιχνίδι της επικοινωνίας. Μια φωτογραφία ίσον χίλιες λέξεις, ένα ύπουλο κείμενο ίσον μια μαχαιριά και ορισμένες ανακοινώσεις υπουργών ή στελεχών της ΝΔ ίσον το «φιλί του Ιούδα». Διαβάστε πίσω από τις λέξεις και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Και σημειώστε ότι αυτές τις ημέρες δύο εκδοτικά μαγαζιά προσπάθησαν να ρίξουν την κυβέρνηση αλλά δεν τους βγήκε.
http://www.antinews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου