Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Αντώνης Σαμαράς: "Ολοι μαζί μπορούμε"

Αυστηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Αντώνης Σαμαράς, τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για προσωπικές στρατηγικές και για την αδράνεια των κομματικών οργανώσεων και ζήτησε εγρήγορση από όλους, σε όλες τις γραμμές του κόμματος.

Ο κ. Σαμαράς, στην εισήγησή κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε στα στελέχη, ότι δεν υπάρχει περιθώριο για διακοπές φέτος και απηύθυνε προσκλητήριο στους πολίτες να συμπορευτούν με τη ΝΔ.

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του ότι στόχος της ΝΔ είναι να προσεγγίσει κάθε πολίτη, σε κάθε γωνιά της χώρας, ότι και αν ψήφιζε ως τώρα. «Να μιλήσουμε μαζί του. Να τον πείσουμε ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Κι ότι όλοι μαζί μπορούμε. Όλοι μαζί»
.

Σε αυτό το πλαίσιο έτεινε χείρα πολιτικής φιλίας προς τους πολίτες που διαμαρτύρονται, λέγοντας: «Η αγανάκτηση της κοινωνίας δεν μπορεί να οδηγήσει στην ισοπέδωση και το μηδενισμό. Υπάρχει η Πολιτική της Ευθύνης, της Σταθερότητας, της αντίστασης στις πιέσεις. Και της Ελπίδας. Ώστε, να μετατρέψουμε την αγανάκτηση των πολλών σε ελπιδοφόρα διέξοδο για όλους».

Ο κ. Σαμαράς, υποστήριξε ότι η Ελλάδα δεν είναι καταδικασμένη να αποτύχει, όπως προεξοφλούν κάποιοι, αλλά απέτυχε η λανθασμένη πολιτική. Παράλληλα ανέφερε ότι υπάρχει άλλος δρόμος και προοπτική, επικαλούμενος το οικονομικό πρόγραμμα της Ν.Δ., ώστε να υπάρξει επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Δεν είναι συνηθισμένες οι στιγμές που ζούμε. Και δεν είναι συνηθισμένο το προσκλητήριο που σας απευθύνω τώρα. Δεν είναι συνηθισμένο για ένα λόγο ακόμα: γιατί θα έρθουμε να κυβερνήσουμε, όχι για να γίνουμε η συνέχεια του χθες. Αλλά για να φέρουμε την τομή με το χθες. Για να διορθώσουμε τα σφάλματα του χθες» τόνισε χαρακτηριστικά.
tanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου