Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

ΔΑΚΕ: Η νίκη σε αριθμούς στις εκλογές για το ΚΥΣΔΕ

Από τον παραπάνω πίνακα φαίνεται ότι:
•    Η παράταξη των ΣΥΝΕΚ σημείωσε καθαρή μείωση ποσοστού, εισπράττοντας την δυσαρέσκεια του κλάδου για τις συνεχείς αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις της κυβέρνησης.
•    Η παράταξη των Παρεμβάσεων, όχι μόνο δεν εισπράττει κέρδη από την εκλογική υποχώρηση των ΣΥΝΕΚ, αλλά υφίσταται και η ίδια σημαντική μείωση του ποσοστού της. Αποδεικνύεται έτσι περίτρανα ότι οι συνάδελφοι αποδοκιμάζουν τις ακραίες εκδηλώσεις και απαιτούν ξεκάθαρη στάση και σύνθεση απόψεων.
•    Η παράταξη του ΠΑΜΕ αδυνατεί να εισπράξει κατ΄ ελάχιστον οφέλη από τη δυσαρέσκεια του κλάδου προς την κυβερνητική παράταξη και υφίσταται και η ίδια οριακές απώλειες. Ο κλάδος των εκπαιδευτικών δεν επιδοκιμάζει την πολιτική της τυφλής σύγκρουσης και της άρνησης σε όλα τα ζητήματα.
•    Μικρές απώλειες σημειώνει η παράταξη της ΠΕΚ.
•    Η μόνη παράταξη που αύξησε τα ποσοστά της είναι η παράταξη της ΔΑΚΕ Δ.Ε. Οι συνάδελφοι αναγνώρισαν τη συνέπεια που επιδείξαμε σε όλα τα φλέγοντα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο, αλλά και τη διάθεση να προτείνουμε λύσεις και να επιδιώξουμε τη μέγιστη δυνατή συναίνεση προς όφελος του κλάδου. Αυτήν την τακτική θα την ακολουθήσουμε μέχρι τέλους.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ Δ.Ε
         ο Πρόεδρος                                   Ο Γεν. Γραμματέας
   Δημήτρης Πεππές                    Νίκος Παπαχρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου