Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Τρίπλα Σαμαρά στους Τροϊκανούς!

Μιάμιση ώρα διήρκεσε το Σάββατο η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους επικεφαλής της τρόικας, Πολ Τόμσεν (ΔΝΤ), Ματίας Μορς (ΕΕ) και Κλάους Μαζούχ (ΕΚΤ). Στη συνάντηση ετέθη και πάλι το θέμα των έγγραφων δεσμεύσεων του κ. Σαμαρά στις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου. Ο πρόεδρος της ΝΔ ενημέρωσε τα μέλη της τρόικας για την...
 επιστολή που έστειλε στα μέλη του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος με ημερομηνία 10 Νοεμβρίου, στην οποία εξηγεί για τη στήριξη που παρέχει η ΝΔ στην κυβέρνηση υπό τον Λουκά Παπαδήμο.

Όπως τόνισε στην τρόικα το Σάββατο ο κ. Σαμαράς, η επιστολή αυτή, όπως η υπερψήφιση του προϋπολογισμού από τη ΝΔ, καθώς και η συμφωνία των πολιτικών αρχηγών ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας για την κυβέρνηση Παπαδήμου, σημαίνουν την πλήρη δέσμευση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στις αποφάσεις της 27ης Οκτωβρίου.

Πέραν τούτων ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει σε άλλη παροχή έγγραφων εγγυήσεων.

Στη σύσκεψη στη λεωφόρο Συγγρού έλαβαν μέρος ο υπουργός Εξωτερικών Σταύρος Δήμας, ο υφυπουργός Οικονομικών Γιάννης Μουρμούρας, καθώς και οι Χρήστος Σταϊκούρας και Νότης Μηταράκης.

Newsroom ΔΟΛ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου